Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرسی های بهداشت محیط با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان، پیشگیری از بروز بیماری های قابل انتقال از آب و غذا، نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و همچنین نمونه برداری از مواد غذایی حساس و به همت مرکز توسعه سلامت کیش صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ رئیس مرکز توسعه سلامت کیش عنوان کرد: در بازه زمانی یک ماهه آبان، تعداد 659بازدید به عمل آمده و در این مدت، یک محل غیربهداشتی و فاقد صلاحیت تعطیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضانیا با تأکید بر اهمیت نگهداری صحیح موادغذایی و رعایت زنجیره سرد و گرم گفت: کارشناسان با استفاده از دماسنج های لیزری و نفوذی، دمای یخچال، فریزر و سردخانه های نگهداری مواد غذایی و همچنین دمای پخت، انواع غذاها را کنترل کرده و در مواردی که مغایر با استاندارد های لازم باشد، اخطار  برای رفع نقص بهداشتی موجود صادر می شود.

وی افزود: 20مورد نمونه برداری میکروبی از منابع آب آشامیدنی، 19مورد نمونه برداری از نان، 886 مورد سنجش دمای مواد غذایی و محل های نگهداری، 67مورد سنجش روغن، 10مورد سنجش نمک نان، 10مورد سنجش نان از نظر وجود جوش شیرین، 5مورد نمونه برداری از مواد آرایشی و بهداشتی، 5مورد بازدید از مدارس و مهدهای کودک و یک نمونه برداری از مواد غذایی و خوراکی، در آزمایشگاه مواد غذایی مورد آزمایش قرار گرفته است و در این مدت، حدود هزار و 294کیلو مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف جمع‌آوری و ضبط  گردید که پس از مراحل قانونی و با هماهنگی مراجع قضایی معدوم شد.

این مقام مسئول، صدور 815 کارت بهداشتی و رسیدگی به 16 مورد شکایات را از دیگر اقدامات این مرکز عنوان کرد.

رضانیا گفت: سنجش بار میکروبی سطوح میز کار، تجهیزات و ظروف نیز از اولویت های بازدیدهاست .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندارد سلامت مواد غذایی برنا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۸۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محموله روغن آفتابگردان آلوده به سموم دفع آفات، از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد.

به گزارش تسنیم؛ اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار تسنیم با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟
  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • سازمان غذا و دارو مجوز مصرف روغن آفتابگردان آلوده به سموم را نمی‌دهد
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند